Új időpontban indul a Sztárban sztár All Stars3Fénykép© origo.hu

Új időpontban indul a Sztárban sztár All Stars

, 4 hír, oldalnézet

Őrült nyüzsgés, izgatott és rendkívül lelkes énekesek és mérhetetlenül kíváncsi zsűri… Ez jellemzi mostanában leginkább a TV2 Sztárban sztár stúdióját, ahol a stáb gőzerővel készül. A 24 énekesnek a négytagú zsűrin, Liptai Claudián, Lékai-Kiss Ramónán, Hajós Andráson és Stohl Andráson kívül, a nézőket is meg kell győzniük a produkcióikkal. A nyitó adások minden eddigi indulásnál izgalmasabbnak ígérkeznek.

Az énekesek a következő párosításokban küzdenek meg egymással. A szeptember 7-i, szombati adás Tóth Gabi és expárja, Trap kapitány párbajával indul. De színpadra lép Keresztes Ildikó és Szabó Ádám, Király Linda és Hevesi Tamás, Kiss Ernő Zsolt és Peter Srámek, Zámbó Krisztián és Opitz Barbi, valamint Gubik Petra és Oláh Ibolya párosa.

Vasárnap, szeptember 8-án Dallos Bogi és Orsovai Reni nyitja a show-t, de összecsap Puskás Peti és Emilio, Tolvai Reni és Oláh Gergő, Völgyesi Gabi és Sipos Tomi, Pál Dénes és Sári Évi, illetve Cserpes Laura és Vastag Tomi átalakulásait is láthatják a nézők.