Újabb hosszútávú, 2028-ig tartó szerződést kötött a TV2 Csoport a Premier League és az Emirates FA-kupa sugárzásáról© bama.hu

Újabb hosszútávú, 2028-ig tartó szerződést kötött a TV2 Csoport a Premier League és az Emirates FA-kupa sugárzásáról

, 4 hír, 0 oldalnézet

Még több izgalom és világszínvonalú futball a képernyőkön! A TV2 Csoport újabb hosszútávú együttműködés értelmében sugározhatja tovább egészen 2028-ig a Premier League és az Emirates FA-kupa mérkőzéseit.

Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a magyar nézők továbbra is a legmagasabb színvonalon élvezhessék a világ egyik legértékesebb labdarúgó bajnokságát, valamint a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozatát további extra költség nélkül.* Így Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak hétről hétre továbbra is a Spíler TV csatornáin szurkolhatnak a magyar focirajongók - írta közleményében a TV2 Csoport.

„A Spíler csatornák 2016-os megalapítása óta a Premier League a sportjogaink koronaékszere, hatalmas örömöt és szakmai sikert jelent, hogy újabb hosszú időszakra, 2028-ig sikerült megszerezni a magyarországi közvetítési jogokat. A legnagyobb nyertesek természetesen a nézők, akik a jól megszokott helyen és magas színvonalon nézhetik majd a világ legnépszerűbb csapatainak összecsapásait, Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos legfontosabb meccseit extra költség nélkül” – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a sikeres jogbeszerzést követően.