Varga Viktor ezt üzente a Sztárboxos szerelmi botránya után5Fénykép© velvet.hu

Varga Viktor ezt üzente a Sztárboxos szerelmi botránya után

, 5 hír, oldalnézet

A Blikk is beszámolt róla, hogy a Sztárbox vasárnapi élő adásában Varga Viktor és Sánta Laci is összemérték erejüket a ringben. Habár mindketten jól állták az ütéseket, végül egyhangú pontozással előbbinek sikerült megnyernie a meccset. Az énekestől a győzelme után nem akármilyen reakciót láthattak a nézők, ugyanis megölelte a helyszínen szurkoló exbarátnőjét, Liliánát, majd a mellette ülő, titokzatos szőke hölgyet pedig megcsókolta a volt párja szeme láttára, erre Liliána azonnal kiviharzott a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból.

Sztárbox: Varga Viktor barátnője helyett egy szőke nővel csókolózott a helyszínen!

"Ah, vannak itt szerelmi bonyodalmak, de már nincs is kedvem ezzel foglalkozni. Már ott tartok, hogy nem szeretem elhívni egyik barátnőmet sem, mert most is, lejövök a ringből, és egyből megy a balhé. És itt is ezzel kell foglalkoznom. Elég volt. Én egy szabad ember vagyok továbbra is" – értékelt a story.hu-nak Viktor a nyertes meccs után, hozzátéve, annak nagyon örült, hogy a zenésztársai, barátai, szülei el tudtak menni élőben szurkolni neki. Betegséggel küzdött a héten, de ez sem jelentett akadályt számára.

"Öt-hat napot feküdtem, csak esténként egy-egy rövid kesztyűzésre tudtam lemenni, egyébként nyomtam az ágyat. Nem tudtam, bírni fogom-e a mérkőzést, és amúgy nem is bírtam. Már az első menetben alig kaptam levegőt. Ráadásul Laci nagyon kemény ellenfél volt, le a kalappal előtte" - dicsérte meg az ellenfelét.