Varsányi Réka 50 kilót fogyott, elárulta a módszerét2Fénykép© beol.hu

Varsányi Réka 50 kilót fogyott, elárulta a módszerét

, 5 hír, oldalnézet

Varsányi Rékát rengetegen követik az Instagramon, mióta szerepelt a TV2 nagy sikerű realityjében, az Ázsia Expresszben, hiszen egy nagyon vidám, pozitív személyiséget ismertek meg a nézők és a játékosok is, akikkel azóta is nagyon jó viszony ápol. Egy időben összehozták Kucsera Gáborral is, hiszen nagyon jó barátok lettek a forgatások alatt, ezt sokan félreértették. Az egykori kajakozó azóta már visszatalált családjához, kibékült gyerekei anyjával, Tápai Szabinával és úgy tűnik, Varsányi Réka sem magányos már.

Az egykor iskolatitkárként dolgozó Varsányi Réka még ismertté válása előtt hatalmas túlsúllyal küzdött, amit a nyilvánosság csak később tudott meg. Ő ezt cseppet sem szégyelli, sőt, büszke arra, hogy egyedül érte el ezt az elképesztő eredményt, hiszen több mint ötven kilót fogyott az elmúlt négy évben.

Viszont nem elég csak elérni az eredményt, tudni kell fenntartani is, hogy ne kússzanak vissza hirtelen a plusz kilók. Most Varsányi Réka az Origónak elárulta, ő hogyan kezdte el az életmódváltást, és azóta mit tesz annak érdekében, hogy ne hízzon el újra.