Vizet osztanak szerdától a vasútállomásokon és az autóbusz-állomásokon3Fénykép© hirado.hu

Vizet osztanak szerdától a vasútállomásokon és az autóbusz-állomásokon

, 6 hír, oldalnézet

A MÁV-START naponta 10 és 17 óra között palackozott vizet oszt a budapesti főpályaudvarokon a peronoknál, és a nagyobb vidéki vasútállomásokon az utascentrumnál és az ügyfélszolgálatokon. A Volánbusz munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain oszt ásványvizet az utasoknak. A MÁV-VOLÁN-csoport a vizet a készlet erejéig tudja biztosítani – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága arra kérve az utasokat, hogy elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy szomjoltó folyadékkal induljanak útra.

A közleményben olvasható, hogy a békéscsabai állomáson a pénztárban kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók. Az ásványvizet a vasúttársaság naponta 10 és 17 óra között osztja a készlet erejéig és mindaddig, amíg a hőségriasztás ezt szükségessé teszi.

A Volánbusz a jövő héten munkanapokon 12 és 14 óra között –​ szintén a készlet erejéig – a megyeszékhelyeken a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbusz-állomásokon oszt ásványvizet, így Békéscsabán is kaphatnak az indulók és az érkezők folyadékot.