60 éves lett Brad Pitt - Ritka neurológiai rendellenességben szenved a színész2Fénykép2Videó© blikk.hu

60 éves lett Brad Pitt - Ritka neurológiai rendellenességben szenved a színész

, 5 hír, 0 oldalnézet

Lehetne pocakos, kopaszodó, kiégett, ehelyett dús sörényű, szikár, izmos és egy 27 évvel fiatalabb nővel, Ines de Ramon ékszertervezővel jár. Egyik legkiválóbb alakítását a Benjamin Button különös élete című film címszerepében nyújtotta, az öregemberként születő és egyre fiatalabb férfit mintha róla mintázták volna: nem öregszik, csak egyre férfiasabb (szemben az azonos korú Tom Cruiszal, aki úgy néz ki, mint egy hatvanéves kamasz).

Fiatalos külsejét nem ügyes kezű sebészeknek köszönheti, bár a szakértő szemek felfedezni vélnek rajta némi szépészeti beavatkozást, de ha élt is vele, csak rendkívül visszafogottan, és valószínűleg nem a porcelánarcú Putyin, Simon Cowell vagy Nicole Kidman sebészei fiatalították. Valószínűbb azonban, hogy szerencsés géneket örökölt – kétszer választották meg a világ legszexibb férfiának –, ráadásul az is jót tett, hogy az utóbbi években felhagyott az ivással, vegetáriánus lett és a Covid alatt leszokott a dohányzásról is.

Akik személyesen találkoztak vele, állítják, hogy sok filmsztárral ellentétben Pitt a valóságban is úgy néz ki, mint a filmvásznon: 180 centi magas, és láthatóan civilként is jól érzi magát a bőrében.