75 éves lett Nagy Feró: „Egy ötvenes pasi néz rám a tükörből”© kemma.hu

75 éves lett Nagy Feró: „Egy ötvenes pasi néz rám a tükörből”

, 6 hír, 0 oldalnézet

Nagy Feró nem tagadja, nehezen barátkozik meg azzal, hogy 75 éves lett, de ha eltekint az ijesztő számtól, egészen derűsen látja a jövőt. Azt mondja, sem szellemileg, sem fizikálisan nem érzi magát háromnegyed évszázadosnak és nem is szeretné még elkezdeni a békés, boldog nyugdíjas éveit, ugyanis még ott van a „bugi a lábában” és reméli, hamarosan meg is mutathatja a Beatrice rajongóinak – írja a Ripost.

A rock and roll konzervál, no meg a jóféle házi pálinka is, szóval nincs gond. Ha belenézek a tükörbe, egy ötvenes pasi néz vissza rám, úgyhogy életem delén járok” – kezdte a Ripostnak Nagy Feró, aki persze érzi, hogy a kamaszos lelke ma már nem diktálhat olyan tempót a testének, mint 20-30 évvel ezelőtt.

Vagyis csak ugrálnék, ha lehetne, de bízom benne, hogy mihamarabb sokan, sőt rengetegen megkapják majd a koronavírus elleni vakcinát és legkésőbb a nyári koncertszezonban újra kezdődhetnek a bulik. Én már regisztráltam, szóval innen is üzenem a Beatrice rajongóknak, hogy tessék, csak tessék!” – tette hozzá a legendás rocker, aki tavaly októberben már átesett a fertőzésen, de még most is érzi a betegség utóhatásait.