A hétgyermekes édesanya kigyógyult a Covid-fertőzésből, 12 nap mélyaltatás után mehetett haza© delmagyar.hu

A hétgyermekes édesanya kigyógyult a Covid-fertőzésből, 12 nap mélyaltatás után mehetett haza

, 6 hír, 3 oldalnézet

Gyümölcsoltó Boldogasszony napja Jézus fogantatásának ünnepe, amelyet március 25-én tart a római katolikus egyház. Éppen azon a napon a hétgyerekes, szombathelyi édesanya, Tóthné Wiktora Viktória Covid-fertőzéséből, súlyos tüdőgyulladásából kigyógyulva, 12 nap mélyaltatás után hazamehetett a kórházból. Csodás gyógyulása, úgy tartják, Isten dicsősége – írja a vaol.hu.

– Akkorát változott az életünk, hogy azt nem lehet elmondani. Én most egy csomagban mindent visszakaptam. Nemcsak azt, hogy lekerültem a lélegeztetőgépről, meggyógyultam, és nincs szervi bajom. A gyerekeinkkel való viszonyunk is átfordult. Addig sokat küzdöttünk, nálunk mindenki nagyon intenzív.

És megtapasztaltam az emberek odafordulását, a mérhetetlen szeretetet és az ima erejét, ami megmentette az életünket. Úszunk a boldogságban, hogy itthon vagyok – Viki ugyanolyan impulzív, mint egy éve, amikor utoljára találkoztunk. Akkor a gyerekek életét szervezte a digitális tanulásban, csupa praktikus dolog foglalkoztatta. Most befelé figyel.