Árpa Attila és Brasch Bence meccse kiütéssel végződött, Árpa Attila már posztolt is4Fénykép© 168.hu

Árpa Attila és Brasch Bence meccse kiütéssel végződött, Árpa Attila már posztolt is

, 6 hír, 3 oldalnézet

Alább nézheti meg Árpa Attila és Brasch Bence meccsét. Ez volt a férfi nehézsúlyú döntő a Sztárbox idei utolsó adásában –  nagy meglepetés lenne, ha jövőre nem kapnánk egy újabb évadot ebből a szórakoztató programból, ami az RTL legnézettebb műsora lett az utóbbi hetekben, még ha a TV2-t nem is sikerült vele legyőzni.

Amint arra az RTL hivatalos meccsösszefoglalója is felhívja a figyelmet, a második menetet Brasch testütéssel kezdte, nem sokkal később pedig a fején találta el Árpát, aki beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Az 52 éves színész-producer ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brach Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

Az eredmény nem számít nagy meglepetésnek, hiszen amint arra Árpa Attila is felhívta a figyelmet a múlt héten, ellenfele 20 évvel fiatalabb nála és hét éve jár bokszolni szemben a többiek fél éves felkészülésével. Hasonlóképpen egyébként a nőknél szintén az a versenyző győzött, aki nem csak most a Sztárbox kedvéért próbálta ki a küzdősportokat, hanem már fiatalabb korában is járt edzésekre: Berki Mazsi.