Az Apple bemutatta a legújabb iPhone 11 és iPhone 11 Pro telefonokat4Fénykép© portfolio.hu

Az Apple bemutatta a legújabb iPhone 11 és iPhone 11 Pro telefonokat

, 5 hír, 0 oldalnézet

Európai idő szerint Szeptember 10-én este került megrendezésre az idei legnagyobb Apple rendezvény, ahol a gyártó minden évben bemutatja a legújabb telefonjait, iPhone telefontokjait és itt leplezik le az új okos-eszközöket is, például az Apple watch-ot is, tudtuk meg a Phonebox újságírójától. Ez az őszi bemutató a legfontosabb az Apple-nek és ezen mutatja be a legnagyobb újításait. Nem meglepő, hogy az elmúlt napokban hihetetlen mennyiségű pletyka is szárnyra kelt a még be sem mutatott iPhone 11 telefonokról és legújabb szolgáltatásokról - közölte lapunkkal a Phonebox.

Ahogy azt megszokhattuk most is három okostelefon került bemutatásra, azonban az Apple megváltoztatta a névadási szokásokat. Most már nem található a kínálatban olcsóbb iPhone, hanem csak egy alap iPhone 11 és két iPhone 11 Pro változat, amelyek közül a nagyobb a Max jelzőt viseli. A gyártó ezen felül bemutatta a prémium kiegészítőit, köztük a gyorstöltőt is és a készülékekhez tartozó gyári iPhone 11 tok hátlapokat is.

Az iPhone 11 lesz az alapmodell. A bemutatóban a legnagyobb szerepet a strapabíró készülékház és az azt körülvevő, az Apple jelzőjével élve, a létező legerősebb üveg kapta. Az előlapon az előd iPhone XR-hez képest ne sok változás történt, ismét Liquid Retina panellel találkozhatunk, és Face ID azonosítással, ujjlenyomat olvasó nélkül. A hátlaponegy duál kamera rendszert találunk, ami egy 12 megapixeles széles látószögű (f/1,8), és egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű egységből (f/2.4) áll, utóbbi kétszeres optikai nagyítást tesz lehetővé.