Az udvarukról csalta el a 10 éves kislányt egy férfi Kunhegyesen© kemma.hu

Az udvarukról csalta el a 10 éves kislányt egy férfi Kunhegyesen

, 4 hír, 2 oldalnézet

A mindössze 10 éves Krisztina múlt hét szombat délelőtt tűnt el kunhegyesi, bekerített udvarukról. A gyermek eltűnéséről szülei a rendőrségen is bejelentést tettek, nagy erőkkel keresték a kislányt. Hogy ki találta meg, vagy pontosan hol, mi alapján, az nem derül ki, a Kunhegyes Kérdezz-felelek Facebook csoportban azonban egy hölgy megdöbbentő felhívást tett ki - írja a Ripost.

„A kislányt megtalálták, viszont egy fiatal férfi csalta el! Az elkövetőt nem zárják börtönbe, szabadlábon lesz. Nagyon javaslom a kunhegyesi lakosságnak, hogy forduljanak a körözést kiadó rendőrhatósághoz, és saját gyermekeik biztonsága érdekében kérdezzenek információkat az elkövetőről. 10 éves a gyerek, az elcsalása pedofil tett.

Az elkövető veszélyes minden gyerekre nézve” - szól a nő bejegyzése. Azonban ha az eset valóban meg is történt, a rendőrség arról senkinek sem fog felvilágosítást adni, adatvédelmi okokból. Ezt azért a bejegyzés írója is sejthette, posztját ugyanis azzal zárja, hogy amennyiben a kislány szülei nem tanúsítják, hogy ez megtörtént, holnap más gyermekét fogja majd elvinni a férfi.