Bayer Zsolt: megölni egy papot (videó)© sonline.hu

Bayer Zsolt: megölni egy papot (videó)

, 4 hír, oldalnézet

A publicista arról ír, Popieluszko atyát a lengyel kommunista titkosrendőrség három tagja félholtra verte, majd összekötötte, majd lábára követ kötve bedobták a Visztula víztározójába. „Megölni egy papot” – ismétli Bayer, aki szerint az akkori gyilkosok mai szellemi, lelki, erkölcsi utódai gyakorlatilag ugyanezt próbálják megcsinálni, csak immáron a virtuális térben.

Bayer Zsolt szerint az új célszemély: Böjte Csaba.

„Böjte Csabának sok bűne van, ugyanis Böjte Csaba évtizedek óta árva gyerekeket ment, sok-sok ezer árva gyereket. Ráadásul teszi ezt ferences szerzetesként, ráadásul teszi mindezt Erdélyben, erdélyi magyar árvákkal. Éppen ideje volt tehát, hogy a liberális és baloldali média rászálljon – írja a publicista, majd hozzáteszi: „És megjött a virtuális kivégzőosztag.

Nevezzük őket nevükön: Kulcsár Árpád, Szabó Tünde és Jámbor András. Kulcsár Árpád az egyik virtuális kivégző, akit – mielőtt elkezdte Böjte Csabát rágalmazni –, egyszer már jogerősen elítéltek rágalmazásért és becsületsértésért, ugyanis egy kolozsvári magyar színészt szintén megrágalmazott, nem fogják elhinni, mivel, hát természetesen szexuális zaklatással.”