Bemutatjuk az erőszakos exférjet, Magyar Pétert, a baloldal új Márki-Zay Péterét8Fénykép© origo.hu

Bemutatjuk az erőszakos exférjet, Magyar Pétert, a baloldal új Márki-Zay Péterét

, 14 hír, 0 oldalnézet

Varga Judit után Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is reagált a Magyar Péter által kedden közzétett hangfelvételre, ami Magyar szerint a korábbi állításait támasztják alá. „Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!” – írta Facebook-oldalán Gulyás, aki Magyar Péter korábban a barátjának nevezett.

Gulyás ezzel arra utalt, hogy Varga Judit arról írt a hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után: Magyar Péter egy alkalommal üvöltözött vele és szidalmazta, és közben könyveket vágott a hátához. A volt igazságügyi miniszter állítása szerint Magyar Péter több mint egy éve zsarolta a róla készült hangfelvétellel.

Közzétette azt általa ígért, 2023 januárjában készített hangfelvételt Magyar Péter kedden reggel, mielőtt belépett volna a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületébe, ahol ismét kihallgatják őt a Völner-Schadl-üggyel kapcsolatban.