Csányi Sándor szerint az új Puskás Európa egyik legszebb stadionja lehet2Fénykép© hirado.hu

Csányi Sándor szerint az új Puskás Európa egyik legszebb stadionja lehet

, 6 hír, 2 oldalnézet

Exkluzív interjút adott az M4 Sportnak Csányi Sándor a csatorna vasárnapi Sport7 című műsorában. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az új Puskás Arénáról, a magyar válogatottról, Marco Rossi jövőjéről, az MLSZ eddigi sikereiről és NB I-es kudarcairól és a rasszizmus miatti büntetésekről is beszélt. Valamint kendőzetlenül üzent a magyar szurkolóknak.

Az MLSZ-elnök elmondta, hogy több telefonhívást kap a labdarúgással kapcsolatban, mint a pénzvilág ügyeiről. Mint ismert, november 15-én – négy nappal a sorsdöntő walesi Eb-selejtező előtt – 20:45-kor játszik felkészülési mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen, amely a Puskás Aréna nyitómérkőzése lesz. A találkozót és a két csapat csütörtöki edzését az M4 Sport élőben közvetíti.

„Engem is meglepett az az iszonyatos érdeklődés, ami megnyilvánul a nyitómérkőzés iránt” – kezdte Csányi. „Nyilván ebben szerepet játszik, hogy a világ egyik legjobb csapatával játszik a magyar válogatott. Másrészt az új stadiont mindenki szeretné látni, hiszen sokan még látták a teltházas Népstadionbeli meccseket.