Egyre több helyen jelenti be közös indulását a Momentum és a DK© kemma.hu

Egyre több helyen jelenti be közös indulását a Momentum és a DK

, 4 hír, 0 oldalnézet

Ahogy közeledik az önkormányzati választás, és a pártok hivatalosan is bejelentik jelöltjeiket, egyre inkább úgy tűnik, a DK által képviselt „hazugság kultúrája” már egyáltalán nem szúrja a Momentum szemét. A népszerűségi dugóhúzóban lévő liberális párt ugyanis egyre több helyen jelenti be közös indulását Gyurcsány Ferenc pártjával, melynek tavaly októberben Donáth Anna még kvázi hadüzenetet küldött - írja a lap.

Emlékezetes, a Momentum EP-képviselője nyílt levélben fogalmazta meg kritikáját a DK-val szemben, eszerint a Demokratikus Koalíció a hazugság kultúráját képviseli, amely súlyos gátja a kormányváltásnak.

Donáth szerint amellett, hogy a DK hazugságokkal kampányol, és nem mutat valós adatokat aktivistái számáról, a legkomolyabb gondot az jelenti, hogy korábban Gyurcsány Ferenc Magyarország miniszterelnökeként tudatosan, előre megfontoltan hazudott egy teljes országnak hatalma megtartása érdekében, majd a megnyert választások után, amikor kiderült, hogy nagy a baj, és megszorítást megszorítás követett, hogy a csőd elkerülhető legyen, nem vállalt felelősséget tetteiért.