Elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden3Fénykép© life.hu

Elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden

, 8 hír, oldalnézet

Az ATV Híradójának a rendőrség megerősítette, hogy egy kitalált történetről van szó. Nem raboltak el, és nem erőszakoltak meg egy fiatalt Érden.

Elrabolt és megerőszakolt tinédzserről tett bejelentést a rendőrségen a lány 16 éves barátja 2020. június 29-én 16 óra 30 perc körül. A lány állította, hogy aznap 8 óra 30 perc körül az Alsó utcában megállt mellette egy fekete Audi, kipattant belőle két ismeretlen férfi, valamit az arcához szorítottak, berakták a kocsiba, majd egy raktárépületben tért magához. Rövid ideig volt eszméleténél, közben kést szorítottak a torkához, megerőszakolták, majd órákkal később egy érdi utcában kilökték a járműből, ott találkozott össze barátjával.

Miközben a mentők orvosi vizsgálatra kórházba vitték a lányt, látleletek készültek, mintavétel és testszemle zajlott, a PestPestPest Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos egysége igyekezett minél több információt beszerezni. A lány által megnevezett utcák, közterületek térfigyelő kameráinak felvételeit több órára visszamenőleg ellenőrizték, tanúkat kutattak, kihallgatták a bejelentő barátot és a lányt is.