Ember nélkül nincs mesterséges intelligencia6Fénykép1Videó© portfolio.hu

Ember nélkül nincs mesterséges intelligencia

, 8 hír, 0 oldalnézet

A GUT egy igazi kreatívipari gamechanger, technológia-vezérelt reklámvállalat, ami a digitális és kreatív innováció élvonalában dolgozik. Projektjeikben toronymagasra pakolják a merészségi lécet, közismertek arról, hogy folyamatosan feszegetik a technológia és az innováció határait – nem titkolván azt sem, hogy ezekhez néha a mesterséges intelligenciát is igénybe veszik.

A reklámügynökségi csoport 2023-ban a Cannes Lions-on „Az Év Független Ügynökségi Hálózata”, a Buenos Aires-i irodájuk pedig „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. Mindezt annak köszönhetik, hogy a vállalat felismerte, hogy az új típusú kommunikációs gazdaságban komplexebb tudással kell felvértezni önmagunkat, hogy választ találjunk a jelen reklámkor egyre szerteágazóbb kihívásaira. Egy olyan korban, ahol a kommerciális érték a kreatív tartalomfejlesztésben és a fogyasztóval való kapcsolatteremtésben testesül meg.

Javier Quintero, a GUT reklámügynökség stratégiai igazgatója emellett úgy véli, sikereikhez nagyban hozzátesz az is, hogy az ellenfelekkel szemben rendkívül bátran gondolkodnak.