Fodor Zsóka megírta a végrendeletét6Fénykép© velvet.hu

Fodor Zsóka megírta a végrendeletét

, 7 hír, oldalnézet

Január elején tért vissza a tévézéshez Fodor Zsóka, a Barátok közt Magdi anyusa, aki az ikonikus szerep óta nem tűnt fel egy sorozatban sem. A színésznő ...a szomszéd tehene című szériában játszik, és ahogy a produkció sajtóeseményén arról beszámolt az Indexnek, azelőtt, hogy a sorozat showrunnere, Kalamár Tamás megkereste volna őt ezzel a lehetőséggel, egy nyáron keresztül semmi munkája nem volt. Mint korábban kifejtette, mivel Budapesten és Pécsen is bérel lakást, amelyek nagy költséggel járnak, napi szintű aktív színészkedést kellett elvállalnia.

Fodor Zsóka nemrég a Meglepetés magazinnak arról értekezett, hogy eladta az autóját, és inkább vonattal utazik, mivel az kényelmes a számára, ez idő alatt pedig szerepet is tud tanulni. Ahogy a lapnak kiemelte, a munka tartja őt életben, és annak köszönhetően bírja még akár késő estig a strapát, hogy délután sziesztázik.

Elmondása szerint egyedül él, nincsenek gyermekei, és vér szerinti rokona is alig. Bátyja, aki évekkel ezelőtt Venezuelába költözött, a koronavírus-járványt megelőzően halt meg, viszont született két fia. Mint kifejtette, a kisebbik felesége a két lányukkal, a 18 éves Katival és a 16 éves Stefániával együtt települt át nemrég Magyarországra. A színésznő pedig úgy döntött, hogy egyikükre hagyja a vagyonát – és nem Schmuck Andorrra, ahogy az korábban már felmerült.