Hadházy börtönbe küldené Tarlóst2Fénykép© index.hu

Hadházy börtönbe küldené Tarlóst

, 6 hír, oldalnézet

Feljelenti Tarlós István Hadházy Ákost - a volt főpolgármester erről az atv.hunak nyilatkozott, miután a képviselő bűncselekménnyel vádolta meg, azt állítva: “elcsalták a 3-as metró beszerzést”, nem felújítás történt, hanem új szerelvények beszerzése.

A 3-as metróval kellett valamit kezdeni, ellenkező esetben le kellett volna állítani, az előző városvezetés egy romhalmazt hagyott ránk, és ez Magyarország legforgalmasabb vonala - nyilatkozta Tarlós István, akit amiatt kerestünk meg,  mert Hadhyázy Ákos azt posztolta a Facebook oldalán, hogy “az elcsalt metróbeszerzés miatt Tarlós Istvánnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna”.

A képviselő állítja: nem felújításról van szó a 3-as metró esetében, hanem új szerelvényekről. “A budapesti városvezetés arcátlanul csalt a metró beszerzésével még akkor is, ha a mostani jelentés magát a közbeszerzési eljárást törvényesnek mondja” - posztolta Hadházy, erről itt írtunk részletesen. A 3-as metró kocsik beszerzését vizsgáló jelentésről pedig itt írtunk.