Harsányi Levente alakítja Szepesi Györgyöt a Puskás-musicalben2Fénykép1Videó© sonline.hu

Harsányi Levente alakítja Szepesi Györgyöt a Puskás-musicalben

, 7 hír, 0 oldalnézet

Augusztus 20-án a budapesti Erkel Színházban 15 és 19 órakor lesz a Puskás-musical előbemutatója. A Szente Vajk által rendezett darabban Puskás Ferenc életét 1937 és 1960 között követhetik figyelemmel a nézők. A musical két újabb szereplőjét, a Szepesi Györgyöt alakító Harsányi Leventét és a Grosics Gyulát megformáló Berettyán Nándort mutatta be az Origo.

Egy olyan musicalből, amely Puskás Ferenc életéről szól, nem hiányozhat az Aranycsapat tizenkettedik játékosa, Szepesi György sem.

A rádióst Harsányi Levente alakítja, aki televíziós és rádiós műsorvezető. 1996 óta vezet műsort, számtalan rádiócsatorna reggeli műsorának házigazdája, társműsorvezetője volt. Fesztiválok zenei műsorát vezeti, jelenleg a közmédia televíziós és rádiós műsorvezetője, egyik arca. Húsz éve, 2000-ben jelent meg könnyűzenei lemeze Húazannya! címmel. A Legjobb rádiós műsorvezető díjas és Regionális Príma díjas szakember a BMI kommunikáció szaka mellett a Postás Zeneiskola tangóharmonika szakát is elvégezte, zongorázik és énektudásával is szórakoztatja közönségét.