Harsányi Levente összeköltözik a 20 évvel fiatalabb barátnőjével4Fénykép© origo.hu

Harsányi Levente összeköltözik a 20 évvel fiatalabb barátnőjével

, 4 hír, oldalnézet

Mint azt korábban a Blikk is megírta, a magyar műsorvezető 2023 novemberében jelentette be közösségi oldalán, miszerint 20 évvel fiatalabb kedvesének feltette a nagy kérdést. A rádiós akkor nagy és csodaszép napnak írta le az eseményt, de most kicsit részletesebben is mesélt érzéseiről.

– Hagyjuk, hogy az élet vigyen bennünket ezen a szerelmi ösvényen, amin vagyunk. Ez az eljegyzés is a kapcsolatunk minőségi besorolását jelenti, de még nem beszéltünk időpontról vagy bármi konkrétumról. Nálunk a taktika a romantika, tehát meghitt, romantikus lagzit szeretnénk majd de egyelőre kiélvezzük ezt a menyasszony-vőlegény státuszt – kezdte a Hot! magazinnak Harsányi Levente.

Lara szerint egy férfi nem azért térdel le, hogy azonnal meg is házasodjon, „ez inkább egy szerelmi vallomás, hogy velem komolyan gondolja az életét, és szeretné, hogy előbb-utóbb a felesége legyek. Ha azonnal szervezkedésbe torkollik ez, akkor ennek az érzésnek a varázsa eltűnik” – fogalmazott a magazinnak a műsorvezető jegyese, aki még hozzátette: „lépésről lépésre haladunk és most az összeköltözés van napirenden”.