Itt az okosmonitor, beépítve a Netflix, a Google Naptár és a Twitch© sonline.hu

Itt az okosmonitor, beépítve a Netflix, a Google Naptár és a Twitch

, 4 hír, 0 oldalnézet

Az előrendelhető és április közepéig kedvezménnyel kapható LG MyView okosmonitort úgy tervezték, hogy egyszerre teljesítse egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit.

A monitorok esetében azt szokhattuk meg, hogy egy szimpla kijelzőt vásárolunk, amihez számítógépet kell csatlakoztatnunk, ha használni szeretnénk. A 32SR85U modellnévre keresztelt okosmonitor ezzel szemben beépítve kínálja az LG okostévékből ismert webOS platformot, azaz közvetlenül a kijelzőről érhetjük el az olyan streaming-szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Disney+, a Prime Video, az Apple TV, a YouTube vagy a Spotify.

A monitoron tehát a munka végeztével rögtön nézhetjük a kedvenc filmjeinket, sorozatainkat vagy sportműsorainkat, s akár zenét is hallgathatunk róla anélkül, hogy csatlakoztatnunk kéne hozzá egy számítógépet. A kezdőlapról ugyanígy bármikor konzol nélkül léphetünk be felhőalapú játékokba, nézhetjük a Twitch streamjeit. A beépített LG fitness alkalmazással pedig akár edzőként is tekinthetünk a monitorra. Mindezt egy 31,5 hüvelykes IPS kijelzőn, 4K minőségben tehetjük meg.