Jogerősen elítélték Árpa Attilát5Fénykép© 24.hu

Jogerősen elítélték Árpa Attilát

, 7 hír, 3 oldalnézet

Árpa Attila 2018 óta szervezett a lakásán olyan összejöveteleket, ahol vendégeivel közösen drogoztak, elmondásuk szerint azért, hogy közösen ihletet meríthessenek. Beszélgetéseikben a kokaint kódnéven forgatókönyvnek nevezték.

Árpa "forgatókönyvnek" nevezte a telefonban. Ilyeneket mondott: Figyelj, van nálam két nagyon jó forgatókönyv! Ha nem jössz át, akkor egyedül fogom megfilmesíteni – mondta a bíró a februári tárgyaláson.

2019. március 22-én Árpa Attila két művésztársát éppen az összejövetelre menet állították meg a rendőrök, és lefoglalták a náluk lévő 3 gramm kokaint, amit korábban vettek.A Fővárosi Főügyészség 2021-ben emelt vádat Árpa Attila és társai ellen kábítószer-kereskedelem miatt, az első fokú ítélet idén februárban született meg, mely szerint a dílert 5 év fegyházbüntetésre ítélték kokainnal és extasy-val való kereskedésért. A három bűntársa közül kettőt pénzbüntetésre ítéltek, egyet pedig megrovásban részesítettek. Az ítélet nem lett jogerős, mivel az ügyész és a vádlottak védői is fellebbeztek.