Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról2Fénykép© borsonline.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

, 5 hír, 0 oldalnézet

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tavaly igencsak viharos körülmények között jelentette be, hogy válnak. A kedélyek azóta napról napra egyre inkább lenyugodtak, és már a karácsonyt is szeretetben, békességben, együtt töltötték. Talán ez is egy jel volt arra, hogy van még esély a sztárpár békülésére, és végül nem is kellett sokat várni arra, hogy rájöjjönek, számukra jobb együtt, mint külön. A Best magazin úgy értesült, a sztárpár egy ideje újra egy párt alkot, és a közvetlen környezetük számára ez már nem is titok többé.

A két egykori élsportoló legalább két évig élt külön, ez idő alatt pedig mindketten sokat fejlődtek, változtak. Kucsera Gábor korábban még úgy vallott, az Ázsia Expressz forgatásán eltöltött hónapok és a szeretteitől való távolság volt az, ami teljesen kicserélte őt, hiszen rájött, hogy bármire képes, eközben Szabina pedig megfontoltabb, elfogadóbb, nyugodtabb lett.

Kucsera Gábor elárulta, milyen a viszonya most Tápai Szabinával – videó

– Mióta külön vagyunk, azóta nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, egy tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk. Szabina is tudjon fejlődni, én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal – mondta korábban Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna egyik adásában.