Kiderült, hogyan cserélődnek fel a táncpárok a Dancing with the Starsban3Fénykép© origo.hu

Kiderült, hogyan cserélődnek fel a táncpárok a Dancing with the Starsban

, 5 hír, oldalnézet

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András nagy bejelentést tett a múlt heti Dancing with the Starsban, ugyanis a következő adás tematikája az Egyéjszakás kaland, ami azt jelenti, hogy az egyéni produkciók mellett táncpárcserére is készülhetnek a még versenyben lévő sztárok. A TV2 most leleplezte, hogy hogyan cserélődnek fel a táncpárok a következő adásban.

A Dancing with the Stars elérkezett a hatodik élő show-jához, ahol ismét két produkcióval készülnek a még versenyben lévő táncpárok. Az egyéni produkciókon túl minden táncosnak és párjának egy másik táncpárhoz csatlakozva is fel kell készülni egy extra produkcióval, a TV2 a Dancing with the Stars hivatalos közösségi oldalán árulta el, hogyan alakulnak ezek az együttműködések.

T. Dannyhez és Lissák Laurához Mikes Anna csatlakozik a próbákon, Radics Gigihez és Baranya Dávidhoz Bődi Dénes, Hunyadi Donatellával és Bődi Dénessel majd Baranya Dávid lép fel, Marics Petihez és Stana Alexandrához pedig Lissák Laura érkezik. Krausz Gábor és Mikes Anna párosához nem más, mint Stana Alexandra társul majd az extra produkcióban. A videó alapján jókedvűen fogadták egymást a táncosok és a partnereik is, de egyelőre többet nem árultak el a terveikről.