Kiderült, mit titkol Király Viktor és felesége© beol.hu

Kiderült, mit titkol Király Viktor és felesége

, 5 hír, oldalnézet

Év elején kezdték híresztelni, hogy Király Viktor és felesége kapcsolata megromlott, azt is több forrás megerősítette, hogy külön költöztek egymástól. Egy ideig próbálták tagadni a dolgot, majd Király Viktor szűkszavú nyilatkozatban elismerte, hogy valóban válságba került a házasságuk.

A teljes igazságot azóta sem tudni, ahogy azt sem volt-e szerepe a válságukban harmadik félnek valamelyikük részéről, ahogy azt sem, hogy próbálkoznak-e még a kapcsolatuk megmentésével. Az biztos, hogy eleinte Király Viktor nagyon igyekezett, sokat vitte randevúra feleségét, rengeteg romantikus gesztust tett felé. Több fotót is közzétettek ezekről a meghitt pillanatokról, sőt, még Király-Virág Anita születésnapját is együtt töltötték márciusban, azt követően pedig kettesben utaztak Törökországba, hogy újra elmélyítsék kapcsolatukat.

Azt érzem, nagyon jó úton haladunk Anitával, de semmit sem szeretnénk elkiabálni.

Majd Király-Virág Anita hirtelen közzétett egy sejtelmes bejegyzést, mely arra engedett következtetni, hogy újabb mélypontra kerültek, többek szerint egyértelműen Király Viktornak szólt az üzenete.