Majdnem húsz év után kibékült Laár András és Galla Miklós4Fénykép© 168.hu

Majdnem húsz év után kibékült Laár András és Galla Miklós

, 5 hír, 0 oldalnézet

Majdnem húsz éve, hogy eltávolodott egymást a két egykor elválaszthatatlan humorista, Galla Miklós és Laár András. A L’art pour l’art Társulat két alapító tagja közt tizenkilenc éve olyannyira megromlott a viszony, hogy Galla ki is vált a társulatból. Laár tavaly Veiszer Alindának azt mondta, hogy az anyagiak miatt vesztek össze, de azt is hozzátette, hogy egykori társa világképe teljesen más, nem összeegyeztethető az övével.

Legutóbb a Karinthy-gyűrű körül kialakuló mizéria miatt kerültek együtt a hírekbe: 2021-ben előbb Gallának ítélték a humoristák fontos kitüntetését, majd visszavonták azzal az indoklással, hogy „tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia szellemiségével.” Galla még Orbánnak is írt levelet, ám nem hatotta meg a döntéshozókat, a kitüntetést végül Laár kapta, aki Gallának adta a gyűrűt.

Nagy békülés azonban nem volt, azt most az RTL kamerái voltak hivatottak felvenni. A két humorista egy kis kocsmában találkozott, Laár egy Besenyő család-naptárat ajándékozott Gallának, majd sztorizgatni kezdtek.