Majka beledudált Köllő Babett fülébe, majdnem szájrapuszi lett a bocsánatkérésből3Fénykép© 24.hu

Majka beledudált Köllő Babett fülébe, majdnem szájrapuszi lett a bocsánatkérésből

, 7 hír, 0 oldalnézet

"Már gyermekkoromban elmondták a szüleim, hogy Széchenyi István egyeneságú leszármazottja vagyok. Nyilván akkor még nem nagyon tudtam mit kezdeni ezzel az információval, de ahogy teltek az évek és idősödtem, kezdtem megérteni mit is jelent ez" - mesélte.

"A hétköznapijaimat azonban nem ez határozta meg. Az édesapám Németországban nőtt föl, ő sem érzékelte fiatal korában ennek a súlyát, hétköznapi életet élt. Én is csak most, 19 évesen kezdem érteni, hogy ki is volt az ükapám, hogy a tetteivel milyen örökséget hagyott az országunkra és ezzel együtt természetesen ránk, a rokonaira is. Egyáltalán nem teher, inkább kötelességtudat, amit ugyan senki sem helyezett rám, sem a tanáraim sem a szüleim, mégis azt gondolom, hogy ezzel a névvel nem élhetek haszontalan életet" - mondta a Borsnak.

A felmenőim nagy dolgokat vittek véghez, így kötelességemnek érzem, hogy a saját eszközeimmel én is tegyek valamit. Az egyik ilyen eszközöm a zene, emellett pedig érdekel a szociológia és a pszichológia. A tervem, hogy valamilyen módon emberekhez kapcsolódjak, a segítségükre legyek, támogassam őket. A jövőben a szociológia területén helyezkednék el, de ez még a jövő zenéje, jelenleg az éneklés és a dalszerzés áll a fókuszban" - mondta a fiatal tehetség, aki azért jelentkezett a műsorba, hogy bemutatkozzon a nagyközönségnek.