Majka lesz az X-Faktor egyik mentora5Fénykép© index.hu

Majka lesz az X-Faktor egyik mentora

, 6 hír, 0 oldalnézet

Majoros Péter „Majka” 16 év után, tavaly decemberben jelentette be, hogy visszatér az RTL-hez, ahhoz a csatornához, ahol 21 évvel ezelőtt feltűnt, a Való Világ című műsorban. Akkor még nem lehetett tudni, hogy Kolosi Péternek, a csatorna tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesének milyen tervei lehetnek a rapperrel, most azonban kiderült.

Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere jelentette be, hogy Majka is csatlakozni fog az X-Faktor mentoraihoz 2024. második felében. „Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni” – idézi Verebélyt az rtl.hu.

A csatorna azonban újabb meglepetésekre készül hamarosan. Egyelőre annyit tudni, hogy a közeli jövőben további két vadonatúj mentor kilétére is fény derül. Az biztos, hogy Gáspár Laci a következő szériában is a zsűriben marad.