„Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?” – Cinthya Dictator szerint Terézváros életveszélyes3Fénykép© blikk.hu

„Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?” – Cinthya Dictator szerint Terézváros életveszélyes

, 6 hír, 0 oldalnézet

Cinthya Dictator a hétvégén Budapesten, a VI. kerületben sétált, amikor arra lett figyelmes, hogy az egyik bérház fala katasztrofális állapotban van, omlanak le róla a téglák. Amikor arra járt, már több darab is hevert a járdán. Belegondolni is szörnyű, mi történne, ha egy ilyen átlagosan 3-3,5 kilós tégla egy mit sem sejtő járókelőt fejbe találna!

Életveszélyes ez a kerület! Szinte naponta találkozom omló házfalakkal, szörnyű állapotban lévő házakkal, miközben itt a kerületben inkább azzal foglalkoznak, hogy minél több legyen a biciklitároló vagy rollerállomás. Semmi bajom a bringásokkal, nem arról van szó, de a fontossági sorrenddel egyáltalán nem értek egyet. Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?

Cinthya azt is elárulta, hogy ugyan egy szalaggal körbe van kerítve a veszélyes terület, ez semmit sem segít, ráadásul egyik nap a párjának, az énekes Molnár Tominak kellett visszaraknia a veszélyt jelző szalagokat.