Megszólalt a 4iG a gyorsjelentés után - Itt van minden, amit tudni kell a számokról© velvet.hu

Megszólalt a 4iG a gyorsjelentés után - Itt van minden, amit tudni kell a számokról

, 6 hír, oldalnézet

Az egykori Vasas-futballista Mészöly Gézát imádják a főváros IV. kerületében. Már harmadszor nevezték ki február 8-án az Újpest vezetőedzőjének, és az ő csapata győzte le a Ferencvárost 6-0-ra 2010. szeptember 11-én, ami a népszerűségi indexét az egekbe repítette. Azóta a Fradi már kétszer leverte ezt a lilákon, először 6-0-lal, majd a legutóbbi hétvégén 5-0-lal állt bosszút a Szusza Ferenc Stadionban, ennek ellenére a lilák ma is párás szemmel emlegetik azt a napot.

De most nem erről van szó. Mészöly Géza harmadik debütálása a pályán jól sikerült, a csapata 2-1-re nyert Diósgyőrben. Utána azonban azt nyilatkozta: „…Tudtunk váltani egy picit és a beszálló játékosok is… Most Franklinre (Sasére – a szerk.) gondolok. Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja a labdát és megcsúsztatja. Szerintem kulcsfontosságú volt, hogy ő be tudott jönni.”

Természetesen a feka szó vágta ki a biztosítékot.

Ami talán elmegy egy baráti társaságban, az nem feltétlenül szalonképes a nyilvánosság előtt, különösen nem egy hivatalos nyilatkozatban, kamerák kereszttüzében.