Szexi képet villantott a Jóban Rosszban sztárja7Fénykép© tv2.hu

Szexi képet villantott a Jóban Rosszban sztárja

, 8 hír, 0 oldalnézet

A Jóban Rosszban csinos doktornőjét alakító Nagy Katalin egy rendkívül vonzó képet osztott meg a közösségi oldalán, amin épp egy vidéki vendégházban piheni ki a munka fáradalmait, mind ezt egy hűsítő ital és egy medence társaságában. Nem is kell több ennél, ha az ember pihenni akar.

Nemcsak fotókat, de történeteket, tulajdonképpen az életüket lopják el hírességektől őrült rajongók vagy lájkvadász internetes bűnözők. A Jóban Rosszban két színésznője is áldozat lett. Nagy Adri döbbenten vette észre egy nap, hogy valaki az ő személyiségét felhasználva éli a virtuális életét, a kiskutyájának más nevet adott, de még a terhesfotóit is sajátként posztolta. Aztán meglátta, hogy kollégája, Nagy Kata hasonlóképpen járt, azonnal szólt neki. Az ő tolvaja még üzeneteket is írt a nevében.

Az olasz ízeket idéző feladatban Nagy Kata magabiztosnak érezte magát, hiszen imádja a tésztát. Épp ezért is volt számára testhez álló feladat annak gyúrása. Annyira élvezte, hogy még babusgatni is elkezdte ˝gyermekét˝.