Tények délben teljes adás, 2020. szeptember 15., kedd5Fénykép1Videó© tenyek.hu

Tények délben teljes adás, 2020. szeptember 15., kedd

, 10 hír, 0 oldalnézet

Jakab Ferenc: A halálesetek a következő hetekben nagyon megemelkednek majd Éves költségvetése hússzorosával tartozik a fővárosi roma önkormányzat, a NAV nyomoz Minisztériumi vizsgálatot kérnek a kutatók az OTKA-pénzek elosztása miatt Befellegzett a lakodalmaknak?

A koronavírusba beleremeg az esküvőipar is Pintér kérte, Orbán kirúgta a titkosszolgálat főnökét „Tegnap képes voltam magamtól lélegezni” – először jelentkezett mérgezése óta Navalnij Sokat tanulhat a magyar ellenzék Európa legrégibb kormányának leváltásából Filippov Gábor: Melyikünk nem érdekelt abban, hogy aki szegény családba születik, ne szegény családban haljon meg?

„Kísérleti koncentrációs tábor” – tömeges méheltávolítások egy bevándorlókat őrző amerikai fogházban Csalók élnek vissza a Semmelweis Egyetem nevével Íme a recept, miként válhat valaki „milliomossá” luficsencselésből Mérgezés vagy malária? Máig rejtély övezi az olasz legenda halálát Kiemelt képünkön Alekszej Navalnij a berlini Charité kórházban. Fotó: MTI/AP/navalny instagram