Újabb sztárfellépőket jelentettek be a Balaton Soundra3Fénykép© hirado.hu

Újabb sztárfellépőket jelentettek be a Balaton Soundra

, 5 hír, 9 oldalnézet

Mint megírtuk, még tavaly decemberben érkeztek meg az idei Balaton Sound fesztivál első körös fellépői, akik között ott volt James Hype, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet, John Newman és a Purple Disco Machine is. A nyár egyik első fesztiválját július 3. és július 6. között rendezik meg Zamárdiban. A szervezők már az előző héten beharangozták a Balaton Sound közösségi oldalain, hogy február 13-án közzéteszik a további fellépők neveit, amit pontban 10 órakor meg is tettek, és harminc újabb előadó érkezését jelentették be.

Ahogy a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben írják, az idei fesztiválon „ugyanúgy helyet kap a mainstream elektronikus zenei élvonal, mint az underground elektronika legjobbjai, így a most bejelentett nevekkel jelentősen erősödik az egyre népszerűbb hard techno és hardstyle előadók sora is”. Ennek értelmében a fellépők között tudhatjuk Amelie Lenst, Adam Beyert, a MEDUZA-t, Maceo Plexet, a Vintage Culture-t, illetve élő produkcióval érkezik Stephan Bodzin, és fellép 999999999, Sara Landry, továbbá az új generációs francia DJ, Trym.

Mint írják, több változás is várja majd idén a látogatókat, mivel új helyre kerül a főbejárat, és változik a nagyszínpad helyszíne, ezzel is kényelmesebb teret adva a közönségnek. Továbbra is a fesztivál része az 1 km hosszú partszakasz, amely vízparti helyszínekkel, beach partikkal, valamint kényelmes lazulással, vízi játékokkal várja a látogatókat a fesztivál ideje alatt, éjjel-nappal.