Vitézy Dávid 30 százalék kedvezményt ígér a fiataloknak a Sziget jegyek árából – a szervezők azonnal reagáltak4Fénykép© vg.hu

Vitézy Dávid 30 százalék kedvezményt ígér a fiataloknak a Sziget jegyek árából – a szervezők azonnal reagáltak

, 5 hír, 0 oldalnézet

Folytatódik a nyilvános alkudozás Vitézy Dávid és a Sziget Fesztivál szervezői között. A főpolgármesterjelölt biztosította a fesztivál szervezőit, hogy ha megválasztják, akkor felújítja a K-hidat. Megkerestük Vitézy Dávid sajtós csapatát azzal kapcsolatban, hogy mennyibe kerülne a K-híd teljes felújítása. Amint választ kapunk a kérdésre frissítjük cikkünket.

Csütörtökön a Sziget első idei sajtótájékoztatóján bejelentették az utolsó 2024-es sztárfellépőt, Kylie Minogue-t, aki a fesztivál szerda esti fellépője lesz a nagyszínpadon. A sajtótájékoztató után a Sziget Fesztivál igazgatója, Kádár Tamás a Világgazdaságnak elmondta, hogy idén fordult elő először, hogy a Sziget belépők olcsóbbak, mint a megelőző évben.

A hat és a három napos fesztiválbérletek körülbelül 20 ezer forinttal kerülnek kevesebbe, mint tavaly, illetve a napijegyek esetében is engedtek az árból. Mindemellett idén először kínálnak Under21 bérletet, amivel a 21 évesek, vagy annál fiatalabbak kedvezményesen vásárolhatnak bérletet az eseményre.