Barcelona hírek

Barcelona - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Barcelona - Friss hírek

Férfi kézi BL: Sterbik Árpád először magában keresi a hibát

A Barcelonában elszenvedett Bajnokok Ligája-vereség után Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém kapusa először önmagában keresi a kudarc okát, és csak azután minősíti csapata teljesítményét.

egy óra
Heroikus fordítás Szegeden

Az élet a legnagyobb rendező. A Barcelonában 12 évet lehúzott jelenlegi veszprémi csapatkapitány, Nagy László szerezte az első gólt, amit a magyar rekordbajnoktól tavaly botrányos körülmények közöt...

9 óra
La Liga: a Barcelona megbotlott odahaza a Girona ellen

Nagy meglepetésre nem tudta legyőzni a Barcelona odahaza a Gironát, sőt a címvédőnek kellett egyenlítenie a La Liga 5. fordulójában rendezett mérkőzésen.

18 óra
La Liga: Barcelona–Girona élőben az NSO-n!

A La Liga 5. fordulójában az FC Barcelona vendége a Girona lesz, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!

20 óra
Tassi dobogós a TCR Európa-kupában

Tassi dobogós a TCR Európa-kupában - Óriási hajrá kell majd Barcelonában, hogy legyen magyar dobogós a szezon végén.

egy nap
Torinóban javíthat a Napoli, hatodik győzelmére hajt a Chelsea

Torinóban javíthat a Napoli, hatodik győzelmére hajt a Chelsea - Pályára lép a Barcelona, a PSG, a Juventus és a Milan is vasárnap, kövesse online az Indexen.

egy nap

Barcelona (katalánul , spanyolul ) város Észak-Spanyolországban, Katalónia fővárosa. A Földközi-tenger partján található, mintegy 120 km-re délre a Pireneusoktól és a francia határtól.