Stephen Hawking hírek

Stephen Hawking - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Stephen Hawking - Friss hírek

Van, amit még Stephen Hawking sem tudott a futballról

Korunk egyik legzseniálisabb tudósa, Stephen Hawking az elméleti fizika és a tudomány mellett a labdarúgással is foglalkozott egy keveset.

35 perc
Titkok az életéből: Nyolcévesen még nem tudott olvasni és az osztálya legrosszabbjai között volt ...

Cambridge — Még életében legendává vált a kerekesszékhez kötött angol lángelme, aki ötven évvel élte túl az orvosok baljóslatát.

15 óra
Stephen Hawking forradalmi tanulmányon dolgozott a halála előtt

Stephen Hawking forradalmi tanulmányon dolgozott a halála előtt - Egy űrhajóra telepíthető műszer alapjait fektette le, amivel észlelhetők a párhuzamos univerzumok.

17 óra
Stephen Hawking egyszer rendezett egy partit az időutazóknak

Stephen Hawking egyik legemlékezetesebb kísérlete az volt, amikor 2009-ben parit rendezett időutazók számára – írja a Konbini. A fizikus senkit sem hívott meg előre, mert azt feltételezte, hogy a j...

18 óra
Két héttel halála előtt a világvégéről írt Stephen Hawking

Stephen Hawking két héttel halála előtt egy olyan tanulmányt fejezett be, amelyben megjósolta a világvégét, valamint arról is írt, hogy a tudósok hogyan fedezhetnek fel más univerzumokat.

egy nap
A világegyetem végéről írt Stephen Hawking utolsó tanulmányában

Stephen Hawking még a halálát megelőző időszakban sem hagyta abba a munkát – írja a Metro. Thomas Hertog, a Leuveni Katolikus Egyetem munkatársa és az új tanulmány társszerzője szerint kollégája No...

egy nap

Stephen William Hawking, (Oxford, 1942. január 8. –) vezető angol elméleti fizikus. Nem csupán kiemelkedő szakmai sikerei által ismert, hanem a laikusoknak szóló ismeretterjesztési munkássága révén is azon kevés tudós közé sorolható, akik részei lettek a populáris kultúrának is, mint például Albert Einstein.