A Tisza Párt EP-listáján hemzsegnek a Soros György hálózatához köthető jelöltek© sonline.hu

A Tisza Párt EP-listáján hemzsegnek a Soros György hálózatához köthető jelöltek

, 4 hír, 0 oldalnézet

Nem sokáig kellett várni arra, hogy fény derüljön rá, milyen szempontok szerint válogatja össze az európai parlamenti választásra készülő csapatát Magyar Péter, miután nyilvános pályázatot hirdetett meg az ambiciózus jelentkezőknek. A TiszaTiszaTisza Párt EP-listáján hemzsegnek a Soros György hálózatához köthető jelöltek.

Magyar után a második helyen Dávid Dóra nemzetközi jogász található a listán, aki önéletrajza szerint 2005 óta nem élt Magyarországon. Jelenleg a Facebookot és az Instagramot működtető Meta jogtanácsosaként dolgozik Londonban. Még 2014-ben az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok. Érdekes egybeesés, hogy a szervezet egyik partnere jelenleg a Jenner&Block, David Pressman, amerikai nagykövet ügyvédi irodája. 2014-ben pedig a Soros-féle Open Society Initiative, valamint a szintén a milliárdos spekuláns által pénzelt Amnesty International volt a partnerük.

Dávid Dóra szerepet vállalt a Save the Children International nevű nemzetközi civil szervezetnél, amely korábban több, Soros György által kezdeményezett projektben is részt vett.