Böde: meglepődtem, hiszen még az edzésen sem tudtam gólt lőni2Fénykép© beol.hu

Böde: meglepődtem, hiszen még az edzésen sem tudtam gólt lőni

, 6 hír, 0 oldalnézet

A labdarúgó NB I 9. fordulójának rangadóján a Ferencváros 3-1-re kikapott a Paks otthonában, ezzel elveszítette bajnoki veretlenségét a szezonban – írta meg az Origo. A kezdőben szereplő Böde Dániel volt a mérkőzés egyik hőse, aki gólja után nem ünnepeltette magát a közönséggel.

A Paks rutinos labdarúgója hét éven volt a Ferencváros játékosa, s a kapocs nem tűnt el, noha Böde már évek óta ismét a Paksban szerepel, nagyrészt Bognár György irányítása alatt. A támadó szerezte vasárnap este a tolnaiak második gólját, ami kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy a Ferencváros Pascal Jansen irányítása alatt a Paks ellen veszítse el hazai veretlenségét – derült ki a Magyar Nemzet oldaláról.

– Nagyon jól kezdtünk, szerintem megleptük a Ferencvárost azzal, hogy nagyon rájuk mentünk. A második félidőben betoltuk a buszt a kapu elé, nagy nyomás volt a csapaton, de hála Istennek túléltük, így megérdemelten nyertünk – mondta a 3-1-es győzelem után Böde, aki pályafutása során harmadszor volt eredményes a Ferencváros ellen, de azóta először, hogy 2019-ben elhagyta a fővárosi klubot.