Bognár György nem akarja a butaságaival megzavarni Böde Dániel fejét© beol.hu

Bognár György nem akarja a butaságaival megzavarni Böde Dániel fejét

, 5 hír, 0 oldalnézet

A Paks fennállása során először főtáblára juthat egy európai kupasorozatban. Ehhez az idegenbeli döntetlen után a hazai visszavágón kellene legyűrnie a Mladá Boleslav csapatát a Konferencia-liga utolsó selejtezőkörében. A tolnaiak mestere Bognár György szerint nem jelent előnyt az övéinek, hogy a cseh gárda a párharc közepén edzőt váltott, a rutinos Böde Dánielre viszont ismét fontos szerep hárulhat. A Puskás Akadémia az idegenbeli 3-3-as döntetlen után hazai pályán fogadja az olasz Fiorentinát, a felcsútiak edzője Hornyák Zsolt szerint nem csak a védekezésről fog szólni a játékuk.

Az egy héttel ezelőtti, idegenben elért döntetlen után a Paks hazai környezetben harcolhatja ki fennállása során először, hogy egy nemzetközi kupasorozat főtábláján szerepeljen. A cseh Mladá Boleslav elleni találkozó előtt Bognár György beszélt az esélyekről és arról is, hogy milyen szerepet szán a visszavágón a 37 éves Böde Dánielnek – derült ki az Origo oldaláról.

A cseh csapat az első meccs óta edzőt váltott, David Holoubek helyére a svéd Andreas Brännströmöt nevezték ki. Játékosához, Szabó Jánoshoz hasonlóan Bognár György is úgy gondolja, a változás nem válik a Paks javára – írta meg a Magyar Nemzet.