Dér Heni elárulta, hogy majdnem ő lett az X-Faktor női mentora Tóth Andi helyett5Fénykép1Videó© velvet.hu

Dér Heni elárulta, hogy majdnem ő lett az X-Faktor női mentora Tóth Andi helyett

, 5 hír, 0 oldalnézet

- Nem árulok el titkot azzal, ha elmondom, szép eredményt értem el, az utolsó körig jutottam, Tóth Andival maradtunk ketten. Andi nagyon ügyes volt, egyáltalán nem sajnálom tőle. Nagyon egyben van ez a négyes. Talán azért is dönthettek Andi mellett, mert jól működik a Laci és a Peti közötti froclizás, beszédben és elvsíkon egyaránt, Milán pedig egyedül maradt volna az ő korosztályával.

Szépíthetném, de a koromat nem tudom meghazudtolni. Andival sokkal jobban kijött a matek. Ő az a korosztály, aki jobban tud Milánnal egy síkon gondolkodni, ha megértésről van szó, vagy akár ha konfrontálódásra kerül sor. Aztán lehet majd jövőre láthat a közönség, bízom benne, egyszer lesz rá lehetőségem - mesélte az énekesnő az Eurovíziós podcastben, amit a Story szemlézett.

Dér Heni így reagált arra, hogy kiszavazták Az Árulókból

Dér Heni azt is elárulta, hogy az idén újra induló Megasztár zsűri castingján nem vett részt, de ez egyáltalán nem is lepte meg, mivel számára egyértelmű volt, hogy ott majd a tehetségkutató korábbi győztesei közül fognak majd válogatni. Bár nagyot dobbant a szíve, amikor megtudta, hogy újraindul a műsor, de ennek ellenére az X-Faktor mentorcsapatát jobban összerakottnak gondolja.