Galambos Lajost műteni kell4Fénykép1Videó© kemma.hu

Galambos Lajost műteni kell

, 9 hír, 8 oldalnézet

Mint korábban írtuk, Galambos Lajos (ismertebb nevén Lagzi Lajcsi) július elején szabadult a börtönből , és nyomkövetővel a bokáján a boldogasszonypusztai birtokán töltheti le a fennmaradó két év négy hónapos büntetését.

Galambos Lajost 2022 decemberében ítélték másodfokon három év hat hónap szabadságvesztésre áram-, víz- és gázlopás miatt, amelynek letöltését 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben, ám súlyos betegségére hivatkozva ezt nem tette. Bár ügyvédeivel próbáltak halasztást kérni, a bíróság azt nem engedélyezte, így tavaly április 26-án végül bevonult a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, megkezdve három év hat hónapos börtönbüntetését, amelyből végül összesen 14 hónapot töltött a börtönben, többnyire gyengélkedve.

A trombitás a Frizbi műsorában Hajdú Péternek elárulta, hogy amíg börtönben volt, kórházi kivizsgálásra volt szüksége, így teljes titokban, őrizet alatt szállították a fővárosba. Hozzátette, a büntetés-végrehajtás mindent megtett annak érdekében, hogy a betegségei kezelve legyenek – írja a Blikk. Azt mondta, korábban egy magánklinikára járt, ám ezt a bv. nem tudta biztosítani, így a Péterfy utcai kórházba vitték.