Háborúpárti brüsszeli politikussal találkozott Magyar Péter4Fénykép1Videó© origo.hu

Háborúpárti brüsszeli politikussal találkozott Magyar Péter

, 5 hír, 2 oldalnézet

Mint arról korábban már a Blikk beszámolt, tegnap este 20 órakor lezárult a TISZA Párt honlapján elindított szavazás azzal kapcsolatban, hogy a párt közössége szeretné-e azt, hogy Magyar Péter Brüsszelben legyen európai parlamenti képviselő. A politikus korábban kijelentette, hogy bármi is lesz majd az eredmény, ő azt tudomásul fogja venni.

A szavazásra már az első két órában több mint harmincezer voks érkezett be, a végére pedig közel százezren adtak hangot véleményüknek. Végül eldőlt, hogy a véleményt nyilvánítók több mint háromnegyede, egészen pontosan 75,6 százaléka azt szeretné, hogy Magyar felvegye EP-képviselői mandátumát, és csupán a voksolók kevesebb mint 25 százaléka szavazott nemmel.

Magyar Péter a szavazás lezárultával Facebook-sztorijában viccesen meg is jegyezte, hogy már el is foglalta az új pozícióját (ugyanis a politikus a legújabb képén már az Európai Parlament épülete előtt pózolt Brüsszelben), ugyanakkor kiemelte, hogy hétfőn a néppárti frakcióval mentek ki tárgyalni, aminek nem volt köze a szavazáshoz.