Hatalmas összegű kárt okozott Magyar Péter bizalmasa© beol.hu

Hatalmas összegű kárt okozott Magyar Péter bizalmasa

, 5 hír, 0 oldalnézet

Összesen több mint 350 millió forint kárt okozott S. Mária, Magyar Péter bizalmasa azoknak az embereknek, akiket évekkel ezelőtt vert át egy országos piramisjáték-hálózatot kiépített bűnszervezet - derült ki a Magyar Nemzet által megismert bírósági ítéletből.

Ahogy arról a Magyar Nemzet már beszámolt, négy évet ült fegyházban Magyar Péter gazdasági vezetője piramisjáték miatt, aki nemrég szabadult a börtönből. A Metropol szerint S. Mária ráadásul egy bűnszervezet fontos tagjaként került rács mögé, akik rengeteg embert vertek át és semmiztek ki.

A bulvárlap azt is megírta, hogy az elítélt bűnöző Vogel Evelynnek, Magyar élettársának az édesanyja, akit a baloldal messiása sok nyilvános szereplésére magával visz. A négy évet börtönben ülő, nemrég szabadult S. Mária ugyanis a legszűkebb stábba tartozik. Ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-közösség pénzügyeit. A színpadra lépés előtt jellemzően vele vált szót utoljára Magyar Péter – emelte ki a Metropol.