Hihetetlen összeggel fogadnak az idei Super Bowlra13Fénykép2Videó© origo.hu

Hihetetlen összeggel fogadnak az idei Super Bowlra

, 15 hír, 0 oldalnézet

Az egész Egyesült Államok, és a világ jelentős része is izgatottan várja már a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjét, azaz a Super Bowl-t, amely a sportrajongók mellett a reklámszakemberek, a félidei show miatt a zenekedvelők, a közönség soraiban megbúvó hírességek miatt pedig az elvetemült celebvadászok egyik közkedvelt eseménye is egyben.

San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs meccsén pedig éppen azt gondolná az embert, hogy a legtöbben a sport szeretete miatt, mintsem a körítés miatt látogatnak ki a stadionba, ezt azonban még egy olyan korábbi kiváló atléta, mint a négyszeres NBA-bajnok kosárlabdázó Shaquille O'Neil is képes volt megcáfolni a találkozó előtt.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-liga korábbi szerethető óriása ugyanis ismét kitett magáért, és a döntő előtt az esemény kapcsán az újságok hasábjain sűrűn említett Taylor Swift iránti rajongásáról tudott csak beszélni. Szerencséjére bármi is lenne a terve az énekesnővel, egy testőrrel biztosan kevesebb lesz Swift mellett a lelátón, ugyanis párja, Travis Kelce a kansasi csapattal fog küzdeni a trófeáért. Ennek ellenére persze szó sincs arról, hogy ártani szeretne az énekesnőnek, azonban elmondta,