Itt a vége, szakított Jákob Zoltán és Nagy Ő Betti8Fénykép© 24.hu

Itt a vége, szakított Jákob Zoltán és Nagy Ő Betti

, 9 hír, 2 oldalnézet

Sejthető volt, hogy a milliárdos és választottja között nem felhőtlen a kapcsolat, hiszen Zoli nemrég azért utazott el egyedül Dubajba, hogy átgondolja, merre is tart kettejük kapcsolata. Miután a közelmúltban hazaérkezett, vacsorára hívta Bettit, ahol egy hosszas beszélgetés végén együtt arra jutottak, hogy nem egymást keresik.

Jákob Zoltán és Betti szakított? A milliárdos kitálalt: „Lesz egy újabb nagy beszélgetésünk”

– Sokat beszélgettünk arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól. Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült. Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket – fogalmazott lovagiasan az üzletember, akinek a történtek ellenére sok szép emléke van Bettivel.

– Miután véget ért a műsor, elkezdtünk találkozgatni. Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem. Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni.