Karácsony Gergely nem vesz részt a főpolgármester-jelölti vitán4Fénykép© blikk.hu

Karácsony Gergely nem vesz részt a főpolgármester-jelölti vitán

, 7 hír, 0 oldalnézet

A Media1 birtokába került egy dokumentum, mely szerint Karácsony Gergely nem tartaná helyesnek, hogy a Partizánon kívül máshol is lenne főpolgármester-jelölti vita, így csak a YouTube-csatorna által szervezett vitában venne részt - tudatta Simon András, Karácsony Gergely főpolgármester kommunikációs igazgatója.

A ATV-nél sokaknak meglepetést okozott a főpolgármester-jelölt döntése, miszerint lemondana a legnézettebb közéleti műsorokat készítő lineáris tévécsatornán való szereplésről. Vezérigazgatójuk azt nyilatkozta a portálnak, hogy él a remény bennük, hogy Karácsony Gergelyék újra gondolják döntésüket.

Karácsony kommunikációja azzal indokolja döntésüket, hogy „senki nem tudja garantálni, hogy az FVB-által nyilvántartásba vett négy főpolgármester-jelöltből hányan vállalnak valóban vitát a Partizán műsorában és másutt”, ugyanakkor amennyiben Karácsony több főpolgármester-jelölti vitában is részt venne ugyanazon egy, esetleg két jelölt társaságában, „az azt a hamis látszatot keltheti, mintha mindössze két, esetleg három jelölt lenne” - írja a portál.