Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését indítványozták7Fénykép© blikk.hu

Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését indítványozták

, 21 hír, oldalnézet

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy júniusban verekedésbe keveredett Magyar Péter Budapesten. A hírek szerint kivezették egy belvárosi, a fiatalok körében igen felkapott szórakozóhelyről, méghozzá erőszakkal. A TISZA Párt elnöke állítása szerint azért ment bulizni, hogy kieressze a fáradt gőzt az elmúlt hónapok után, de úgy tűnik, nagyon balul sűt el a buli...

Az incidens után egy volt fideszes képviselő, Tényi István jelentette fel Magyar Pétert. Indoklásában a szemtanúkra hivatkozva fejtette ki, hogy „a jó néhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedő Magyar Péter viselkedése, főleg nőkkel kapcsolatos beszólásai és erőszakos felajánlkozása már a saját testőrei számára is kellemetlenné váltak, így megpróbálták a politikust kiterelni a felháborodott emberek közül, majd felvinni a szórakozóhely biztonságosabbnak vélt VIP-páholyába”.

Feljelentést tettek Magyar Péter szórakozóhelyi balhéja miatt

A rendelkezésre álló adatok szerint dr. Magyar Péter 2024. június 21-én hajnalban egy budapesti klubban szórakozott, ahol mások mellett a sértett is mobiltelefonjával videóra vette őt. Miután dr. Magyar Péter és egyik társa észrevette, hogy a férfi felvételeket készít, szóváltásba keveredtek vele. A vita során dr.