Megszavazták Kamala Harrist a demokraták9Fénykép© portfolio.hu

Megszavazták Kamala Harrist a demokraták

, 13 hír, 0 oldalnézet

Míg a Demokrata Párt elnökjelölő gyűlésének első napján a jelenlegi elnök, Joe Biden búcsúnak beillő beszéde volt a főesemény, a második nap az, hogy Michelle és Barack Obama is színpadra lépett. Az Egyesült Államok egykori vezetője megragadta az alkalmat, hogy ő is tisztelegjen egykori alelnöke előtt. Mint elmondta Donald Trump elnöksége után szükség volt egy olyan empatikus és tisztességes elnökre mint amilyen Biden.

„Itt van egy 78 éves milliárdos, aki folyamatosan nyafog azóta, hogy kilenc évvel leszállt az arany mozgólépcsőről. Állandó nyavalygás és panaszáradat, ami csak rosszabb lett most, hogy tart attól, hogy veszíteni fog Kamalával szemben” – mondta Obama Trumpról.

A Republikánus Pártot és annak elnökjelöltjére vonatkozó viccesebb és komolyabb megjegyzés számos, az amerikai polgárokat megosztó témára utalva kifejtette, mennyire fontos az, elfogadjuk, hogy mások szabadon hozhatnak olyan döntéseket, amikkel mi nem értünk együtt, majd később kritizálta azokat, akik kioktatják, megszégyenítik azokat, akik nem értenek velük együtt.