Péntektől szól a Nemzeti Sportrádió4Fénykép© hirado.hu

Péntektől szól a Nemzeti Sportrádió

, 8 hír, oldalnézet

A sport szerelmesei Budapest vételkörzetében az FM 105.9 frekvencián, országszerte és külföldön online és mobilalkalmazáson hallgathatják a rádiót a nap 24 órájában. A Nemzeti Sportrádió alkalmazás már letölthető valamennyi alkalmazásboltból iOS és android alapú mobilkészülékre.

A labdarúgó Európa-bajnokság nyitónapján induló, Közép-Európában is egyedülálló közszolgálati rádiós sportcsatorna által - az M4 Sport, a Nemzeti Sport, az nso.hu mellett - bárhol és bármikor tájékozódhatnak az éteren keresztül is a magyar sportrajongók a legfontosabb sporteseményekről. A mérkőzésközvetítések mellett gazdag sportműsorkínálat várja az új rádiócsatorna hallgatóit.

Az indulás napjától a Sportreggel című műsorral kezdhetik a napot hétfőtől vasárnapig 6-tól 10 óráig, amelyben Csisztu Zsuzsa olimpiai nyolcadik helyezett tornászbajnok, műsorvezető, jogász és sportszakember, Risztov Éva többszörösen kitüntetett olimpiai bajnok úszó, valamint Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó várja a hallgatókat.